U svom omiljenom dućanu uvijek kupujem isti sendvič- onaj sa svježe pečenom piletinom i zelenom salatom posutom prženim bademima  i sve to između dvije kriške cjelovitog kruha (jer je takav najbolji). Sada vlasnici već znaju što ću naručiti čim me vide na vratima. To znači da će početi pripremati moj sendvič i prije nego zaustim narudžbu. Što znači da ću svoj sendvič dobiti brže.

Nova, stabilna verzija Chromea sada čini to isto. Ali ne sa sendvičima. Kada počnete upisivati riječ u omnibox, URL se automatski dovršava adresom stranice koju najvjerojatnije želite otvoriti, Chrome će unaprijed pripremiti stranicu pa će se ona brže učitati–poekad i trenutačno–čim pritisnete Enter.

Što se tiče sigurnosti, Chrome sada čini još više to da vas zaštiti od zlonamjernih stranica. Uz provjeravanje poznatih zlonamjernih datoteka, Chrome provjerava i izvršne datoteke (like “.exe” and “.msi”). Ako izvršna datoteka nije na pozitivnom popisu, Chrome koristi  Google za dobivanje više informacija, poput onih sadrži li dotična stranica velik broj zlonamjernih datoteka.

Ako nemate  Chrome, preuzmite ga sada i isprobajte najnovije značajke!